Mentor Schilderwerken - voor particulieren

Mentor Schildwerken

Voor particulieren

Ben je toe aan een nieuw interieur? Of is de buitenkant aan een opknapbeurt toe? Bij Mentor Schilderwerken ben je hiervoor aan het juiste adres.

Bij ons kun je terecht voor:

 

 • Schilderwerk
 • Stucwerk
 • Uitvlakken van wanden en plafonds
 • Behangen
 • Houtrotrenovatie
 • Glaswerk
 • Wandafwerking
 • Traprenovaties

Een nieuw interieur

Wanneer u toe bent aan het veranderen of verfraaien van uw interieur, zowel particulier als zakelijk, kan ik u informeren over een breed scala aan mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan het uitvlakken van wanden en plafonds, schilderwerk, maar ook stucwerk, behang en glasweefsel. Ook bij binnenwerk maakt Mentorschilderwerken uitsluitend gebruik van professionele producten van topmerken als Sikkens en Sigma.

Indien gewenst kan Mentorschilderwerken uw woningrenovatie op voorkomende werkzaamheden aannemen door gebruik te maken van ons brede netwerk aan bedrijven in onderaannemerschap. Afhankelijk van uw wensen zijn er diverse mogelijkheden voor de uitvoering van de werkzaamheden:

 • Op basis van een uit te brengen offerte
 • Op uurbasis
 • Aangenomen met richtprijs
Mentor Schilderwerken - voor particulieren
Mentor Schilderwerken - Een frisse buitenkant

Een frisse buitenkant

Voorkom onnodig hoge onderhoudskosten door te lang te wachten met het schilderen van uw woning of bedrijf. Zowel in nieuwbouw als verbouw en woningrenovatie heeft ons bedrijf ruime expertise in huis. Mentorschilderwerken is gespecialiseerd in al het voorkomende buitenwerk. Onze medewerkers zijn ervaren in schilderwerk, timmerwerk en glaswerk. Tevens zorgen wij voor vakkundige houtrotrenovatie (d.m.v. de bewezen techniek van het RepairCare systeem). Door mooi en vakkundig uitgevoerd schilderwerk is uw woning weer jarenlang beschermd tegen alle weersinvloeden.

Mentor Schilderwerken maakt bij schilderwerk uitsluitend gebruik van professionele producten van topmerken als Sikkens en Sigma. De nieuwste verfsystemen gaan, afhankelijk van de weersinvloeden, zo’n 6 tot 7 jaar mee. Dat is twee keer zo lang dan de meeste verfsystemen van vroeger. Buitenmuren kunnen wij voor u schilderen met gebruikmaking van verschillende moderne systemen zoals zelfreinigende verfproducten. Alle benodigde materieel, zoals steigers en ladder, professioneel gereedschap is bij ons aanwezig.

Tevens worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de VCA en wettelijke regelgeving.

Wandafwerking

Onder wandafwerking valt: glasvezel behang, renovlies of behang naar eigen keuze. Wat momenteel een trend is, en wij veel toepassen bij onze klanten, is fotobehang. Dit geeft de ruimte een ongekend mooie uitstraling

Fotobehang
Jouw ideale partner in traprenovaties

Traprenovaties

Mentor Schilderwerken gaat een trede hoger en heeft een samenwerking met Next Step Trappen!

Je hebt mooi en… heel erg mooi. Dit is de overtreffende trap! Wie voor de Next Step collectie kiest, is verzekerd van een trap die je nergens anders ziet. Een trap met een perfecte maatvoering en een prachtige eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van uw woning of bedrijfspand. Nieuw, verfrissend, modern, slijtvast, veilig, onderhoudsvrij, kleurecht, milieuvriendelijk én duurzaam.

Traprenovatie op maat
Iedere trap, en dus ook iedere traprenovatie is anders. U bepaalt welke uitstraling u uw trap wilt meegeven. Een luxe, romantische uitstraling. Of misschien wel strak en futuristisch. Next Step beschikt over de meest uitgebreide collectie materialen en afwerkingsmogelijkheden. Alle trappen zijn geschikt voor traprenovatie.

 • Topkwaliteit
 • 20 jaar garantie
 • Slijtvast
 • Toepasbaar op elke trap

 

Meer informatie kunt u vinden op https://www.next-step.nl

Overige diensten

Bij Mentor Schilderwerken kun je ook terecht voor de volgende diensten:

 

Houtrot

Houtrot, een probleem waar iedereen wel een keer tegenaan loopt. Vaak schrikken klanten als een hoek van een kozijn of een plank aangetast is. We krijgen dan vaak de vraag: moet er een nieuw kozijn in? Het antwoord is heel simpel: Nee!!
Als gecertificeerd bedrijf kunnen wij met Repair Care veel problemen oplossen. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland. Het duurzaam repareren van aangetast hout heeft veel voordelen: voor het milieu, maar ook als het gaat om kosten. Reparaties met Repair Care gaan minstens 10 jaar mee en die garantie geven wij ook!

 

 

Glaswerk

Naast het schilderwerk kunt u ook terecht voor glaszetten en reparatie.

Ook voor houtrot kun je bij Mentor Schilderwerken terecht
Genoeg gezien?

Neem contact op!

Je kunt altijd mailen of bellen voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Contact met Mentor Schilderwerken

Social

Contact

Mentor Schilderwerken
Rijksstraatweg 25
9254 DA Hurdegaryp
06-51914804
[email protected]

KvK 01129579
BTW NL220598460B01
IBAN NL16RABO0117052868

© 2020 Mentor Schilderwerken